^Vissza a lap tetejére
logo

Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény

Tájékoztatás

2020.november 18.-tól a hazautazás, hazaszállítás valamint a csomagok küldése - fogadása kapcsán, a járványügyi helyzet alakulására tekintettel, méltányosságból sem tehető kivétellel az alábbiakról tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, Törvényes Képviselőket:

Intézményünk az elmúlt hetekben, hónapokban sikeresen megküzdött a belső vírus-terjedéssel, s jelenleg is mindent megtesz Lakóink és Munkatársaink egészségének megóvása érdekében, igyekszünk ezért a lehető legkisebb esélyt adni az újrafertőződésnek, behurcolásnak, belső vírus-átadásnak.
Mivel jelenleg a legnagyobb és kontrollálhatatlan kockázatot a 'házon kívüli' kontaktálások, találkozások jelentik:

- kérjük, hogy a Karácsonyt közvetlenül megelőző időszakig Lakóinkat lehetőleg ne vigyék haza. Nyilvánvalóan kivételt képez, aki már most elviszi hozzátartozóját azzal, hogy csak az Ünnepek után kívánja visszahozni.

- a karácsonyi hazavitel kapcsán (de valamennyi otthon tartózkodást ideértve) a visszatérés tervezésekor vegyék figyelembe, hogy az Intézménybe visszajönni kizárólag két negatív PCR lelet birtokában lehet. A szűréshez szükséges (háziorvosi) beutalót e-mail-ben - kérés esetén - megküldjük.

- Az Otthonból lakót hazavinni, valamint oda visszahozni kizárólag a nappalos műszak munkaidejében (07,00 - 19,00 óráig) lehetséges, 19,00 óra után a visszahozatalra nincs lehetőség tekintettel az éjszakás műszak ellátási feladataira.

- Lakók hazaszállítását illetve az otthon-tartózkodást követő visszaszállítását Intézményünk nem tudja vállalni, rendkívüli esetben sem áll módunkban intézményi gépjárművet biztosítani.

- 2020. november 23.-tól csomagot csak postai úton fogadunk, a személyes átadás nem lehetséges. Kérjük, hogy a küldött csomagban romlandó, házilag készített élelmiszer, valamint a hidegre érzékeny dolgok ne érkezzenek, mivel szabály szerint az érkező csomagokat 24 órán keresztül, szabad levegőn karanténozzuk.

Tordas, 2020. november 18.

Inotay György sk.
igazgató

Közlemény

Intézmény elhagyási tilalom

FIGYELEM!


Intézmény elhagyási tilalom

lép életbe 2020.03.17 00:00 órától!

Részletekről a későbbiekben adunk tájékoztatást!

Intézmény vezetősége

Adatkezelési hozzájárulás és tájékoztató fotók és videofelvételek készítéséhez

A dokumentum megnyitásához pdf olvasó programra van szükséges. Ilyen pdf olvasó szoftver többek között az Adobe Acrobat Reader, mely ingyenesen letölthető a készítő honlapjáról az www.adobe.com oldalról.