^Vissza a lap tetejére
logo

Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény

Dallal-Tánccal Gálaműsor, Tordas 2015

Köszönjük a lehetőséget, az őszinte emberi segítséget Juhász Csaba Polgármester Úrnak és az önkormányzatnak.
Schéda Zoltánnak, hogy kedves műsorvezetésével emelte a rendezvény színvonalát.
A művelődési ház dolgozóinak segítőkész munkáját, Cseh-Szombati Balázsnak és köszönet Neuverth Kristófnak a precíz hangosításért ;
Az igényes meghívókat, plakátokat Gyarmati Gergőnek; Sinkó Juditnak látványos együttműködését, a milliónyi kis ajándék csomagolását; az áldozatos munkát az estét segítő munkatársaknak.
Külön köszönet Blaskóné Juditnak, Kardelás Bartók Melindának, Póder Melindának a szponzori támogatások begyűjtéséért. Hálás köszönet a támogatóinknak.
Hálás köszönet a finom falatokért a Macska Panzió lelkes csapatának, Fecó gazdának a különleges sajtfalatokért.
Köszönet Mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a rendezvény sikeres lebonyolításához, természetesen a háttérmunkát végző Polgárőrség tagjainak is.

Valamennyi fellépőnek a színvonalas felkészülésért, s hogy jelenlétükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Visszagondolva az elmúlt évek rendezvényeire, összevetve az ideivel, talán idén fejezte ki leginkább az alapötletet, az alapcélt, miszerint a sérült művészek bemutathassák művészetüket és önmagukért, tehetségükért kapjanak elismerést, nézettséget. Idén is sok tehetséges művész, előadó és tánccsoport fogadta el a meghívást, de Ők nem olyan széleskörűen ismertek, Nekik is, csakúgy mint a sérült társaiknak szükségük van tehetségük népszerűsítésére. Ebben a közegben felértékelődött a kvalitás,  a művészi adottság. 

 

Hálás köszönet: Pál Regina és Márkus Péter

                              a rendezvény szervezői