^Vissza a lap tetejére
logo

Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény

2012 Januári élmények

Vízkereszt napjával lezárult a karácsonyi ünnepkör, elkezdődött a farsang időszaka. Szorgos kezek segítségével elkészítettük a hangulathoz illő teremdíszeket és a vidám farsangi álarcokat.

 

2012_01_01


Izgalmas bemutatót láthattunk a martonvásári tánc-stúdió vezetőjének hastánc és showtánc műsorából, mely ízelítőül szolgált a hetente egy alkalommal induló új foglalkozáshoz. Orova Karola vezetésével részt vehetünk táncos foglalkozásain. Igaz barátság van kialakulóban lakóink és a táncosok között.

 

 

 

Vidám bulizással kezdtük az évet. Az integráció jegyében pótszilveszteri mulatságot szerveztek a helyi művelődési házban, a zenét a Szivárvány Zenekar és a Jambuli Zenekar szolgáltatta.
Az ökomenikus imahét keretén belül meghallgattuk Szalay Tamás ezredes, ny.evangélikus tábori lelkész igéjét a szolgálatról és Kádár Ferenc református lelkipásztor szavait a békességről.

 

2012_01_02


AZ IMAHÉT ALAPIGÉJE (1Kor 15,51-58) „.....Ezért, szeretett testvéreim, legyetek szilárdak, rendíthetetlenek, buzgólkodjatok mindenkor az Úr munkájában, hiszen tudjátok, hogy fáradozásotok nem hiábavaló az Úrban.” (Magyar Bibliatársulat)

 

2012_01_03


A magyar kultúra napja ugyan nem piros betűs ünnep, de különböző rendezvények emlékeztetnek bennünket hagyományainkra, gyökereinkre és múltunkra. Ezen a napon vendégünk volt a 20 éves fennállását ünneplő Tordasi Asszonykórus, kik népünk népdalkincséből adtak ízelítőt, majd vidám, közös énekléssel zártuk a napot.

A hónap hangulatát a farsangra való készülődés hatotta át.

 

További képek a galériában találhatók.