^Vissza a lap tetejére
logo

Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény

Decemberi beszámoló

Az advent a kis Jézus születésére való várakozás, felkészülés, reménykedés időszaka. Ünnepi díszbe öltöztettük otthonunkat, lelkünket. Saját kezűleg készítettünk ajándékokat szeretteinknek.


dec besz

 

 

 

 

dec besz

 

Idén is izgalommal várták lakóink a Mikulást. Hosszas várakozás után a Mikulás-bulira megérkezett a pirosruhás a krampuszaival, s persze az elengedhetetlen édességcsomaggal. Bár csizmáinkba nem rejtett cukrot, diót, mogyorót, még virgácsot sem, nagyon jól szórakoztunk.


dec besz

 

decbesz

 

Nagy figyelemmel, érdeklődéssel kísértük intézményvezetőnk karácsonyi orgonajátékát, mely minden érdeklődőt meghatott.

 

decbesz

A karácsony igazi családi ünnep. Mindenkit örömteli várakozással tölt el. Vártuk a szép estét, a tündöklő fát, az ajándékokat. Az ünnep békét varázsolt otthonunkba. A szeretet, a törődés, a megértés, a figyelem kísérte napjainkat. Meghitté varázsolta e napot lakóink, dolgozóink kis műsora a gondozási egységeken és az ünnepi vacsoránál.

 

decbesz


Sokat sétáltunk az év utolsó napjain, szép filmeket néztünk a filmklubban, nagy élményt jelentett mindenki számára az évben készült fotók megnézegetése, melyekből ízelítőül a GALÉRIÁBA is kerültek friss képek. A szilveszter békésen és csendesen telt, csak a pezsgők pukkantak.


Szabadidő szervezők