^Vissza a lap tetejére
logo

Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény

Novemberi beszámoló

Eljött az ideje az első fagyoknak, de azért a verőfényes napoknak is jutott hely ebben a hónapban.  A szép időben sokat sétáltunk a friss levegőn.

 

novemberi beszamolo


Meghatóan gondoltunk 1-jén elhunyt szeretteinkre, felidéztük. velük töltött perceket. A temetőben László Testvérrel énekelve és imádkozva róttuk le kegyeletünket.

novemberi beszamolo


A sokak szerint misztikus napnak számító 2011.11.11. pénteki napon 11 órától ünnepeltük meg intézményünk eme falainak a 11. születésnapját. A sok készülődés és próba meghozta gyümölcsét. Lakóinkkal egy felejthetetlen műsort adtunk elő társaiknak, kollégáinknak és a meghívott vendégeinknek.

november


Ebben a hónapban megkezdődött az adventi időszak. Feldíszítettük környezetünket, ehhez a csodás időszakhoz illő zenéket hallgattunk. De az adventi időszak, nem csupán a külső díszítésről szól, 28-án meggyújtottuk az adventi koszorúnk első gyertyáját, ezzel megkezdve a lelki felkészülést is a Karácsonyra. Szép versek mellett, nagyon sokan örömmel a szívünkben néztük az első gyertyánk szívmelengető lángját.

november

november