^Vissza a lap tetejére
logo

Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény

Augusztusi beszámoló

Augusztus hónapunk egy fantasztikus filmvetítéssel indult. Az HBO- tól kaptuk a dokumentum filmet, ami a Baltazár Színház színészeit mutatja be. Ámulattal néztük a filmet lakóinkkal közösen.

Az HBO legújabb dokumentumfilmjén keresztül bemutatja és támogatja a Baltazár Színház különleges művészetét. Mindeközben a film feltárja a fogyatékossággal járó társadalmi feszültségeket, és felhívja a társadalom figyelmét a sérült embertársainkat érintő kirekesztésre, megkülönböztetésre.”

 

 

Először vettünk részt Székesfehérváron a Királyi Napokon a Nemzetközi Néptáncfesztiválon. Nagyon jól éreztük magunkat, az esti rossz idő ellenére is sok élménnyel érkeztünk haza.

 

 

A tordasi evangélikus templomban került megrendezésre a Continental Singers együttes koncertje. A fiatalokból álló csoport a hitről, szeretetről énekelt. Csodás zenei élményben volt részünk.

Augusztus 20-án megünnepeltük az államalapítás és a kenyértörés ünnepét. Lakóinkkal több csoportban mentünk ki a Tordason megrendezett programokra, sokan gyönyörködhettek az esti tűzijátékban is.

 

 

21-féle járófelületen szerezhettünk tapasztalatot a talpi érzékelésből Tabajdon a Mezítlábas Parkban.

 

 

 

A tájékoztató táblákról információt kaptunk a burkolatokról, annak tulajdonságairól. Jó móka, hasznos kikapcsolódás volt bevállalós lakóinknak ez a kirándulás.